Cine suntem – Susțin Rapidul
Susțin Rapidul

Cine suntem – Susțin Rapidul

Câțiva dintre noi am luat inițiativa, ne-am unit în jurul d-lui Gheorghe Scurtu și am devenit fondatori ai Asociațiației cultural-sportive ”Susțin Rapidul”. Ce ne propunem puteți citi aici .

Asociația este deschisă tuturor rapidiști care sunt gata să contribuie pentru scopul nostru comun.

Domnul Gheorghe Scurtu a fost primul președinte al asociației noastre până la începutul anului 2018, drept pentru care dorim în primul rând să îi mulțumim. Domnul Scurtu este o parte din istoria Rapidului și din cea a asociației noastre.

Anul 2017 a fost primul an în care, cu greu, asociția noastră s-a organizat și a încercat să arate lumii cât de frumos este Rapidul. Am organziat evenimentul „50 de ani de la titlul din 1967”.  Sigur, nu este suficient, dar suntem abia la început. Vom reveni cu mai multe detalii despre proiectele noastre.

Deocamdată, dorim să vă anunțăm că noul președinte al „Susțin Rapidul” este domnul Doru Sităruș.

Vă reamintim că până la data de 25 mai se poate depune Declarația 230 la ANAF-ul de care aparțineți conform domiciliului din actul de identitate. Pentru a ne sprijini, iar noi la rândul nostru să sprijinim rapidiștii, regăsiți AICI completat cu datele asociației noastre. Formularul Declarația 230 se printează față-verso și puteți să introduceți datele dumneavoastră direct din fișierul .pdf. Vă mulțumim !

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *