Campioana din `67 la 50 de ani
Eveniment Mass-media

Campioana din `67 la 50 de ani

COMUNICAT ASOCIAȚIA “SUSȚIN RAPIDUL”

 

Asociația “Susțin Rapidul” îi invită pe toți suporterii rapidiști și pe reprezentanții mass media să participe la un eveniment care vrea să marcheze cei 50 de ani trecuți de la cucerirea primului titlu oficial de campioană de către Rapid București. Suflarea vișinie nu uită că, în acea zi istorică de 11 iunie 1967, jucătorii rapidiști deveneau campioni la Ploiești, iar suporterii se întorceau în Giulești pe jos, în semn de omagiu adus favoriților.

Astfel, duminică, 11 iunie, de la ora 17.15, mai multe glorii giuleștene din generația 1967, precum Ion Motroc, Nicolae Lupescu, Ion Ionescu, Necula Răducanu, Viorel Kraus și nu numai, se vor reuni în fața hotelului “Astoria”, din Gara de Nord, loc în care a fost sărbătorită marea victorie. Eroii vor urca într-un autocar vișiniu transformat în car alegoric și vor fi purtați spre stadionul Giulești trecând printr-o ploaie de flori sub legendarul Pod Grant.

La stadion, rolurile se vor inversa. Jucătorii de odinioară vor deveni spectatori, iar suporterii se vor transforma în fotbaliști. Mai multe generații de jucători rapidiști invitați la acest eveniment vor asista, începând cu ora 18.30, la un meci inedit organizat între două selecționate alcătuite din fani ai Rapidului și ai echipei Petrolul Ploiești. Petroliștii se vor întări cu Cristi Vlad, Petre Butufei, Jean Grama și Mișu Oancea, în timp ce suporterii Rapidului vor beneficia de aportul lui Dan Alexa, Mihai Iosif, Vasile Caciureac, Nicolae Vasile și Andrei Ciolacu.

Ținem să mulțumim pentru sprijin Clubului Sportiv Rapid și Asociației Rapid Old Boys.

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *