Bravo FANATIK.RO, mulțumim DIGIsport … așteptăm dreptul la replică de la site-ul 1923.ro!
Mass-media

Bravo FANATIK.RO, mulțumim DIGIsport … așteptăm dreptul la replică de la site-ul 1923.ro!

În urma evenimentului organizat la Sala Polivalentă Rapid, unde aţi avut ocazia să vedeţi în acţiune o selecţionată a membrilor asociaţiei ”Susțin Rapidul”, jucând cu o parte dintre idolii de ieri și de azi ai rapidiștilor – RAPID Old Boys, Fanatik.ro a preluat corect mesajul nostru și îi felicităm.

În schimb, Digisport.ro a interpretat inițial greșit poziția noastră față de entitățile ce se pretind continuatoarele Rapidului  – introducând afirmația că am simpatiza proiectul AFC.

Site-ul 1923.ro, site-ul de informare al suporterilor AFC, a ținut să sublinieze de asemenea, eronat și tendențios, că organizația noastră ar susține proiectul AFC.

Revenim și repetăm!

Nu ne-am declarat simpatia nici pentru AFC nici pentru CFR. Vă redăm mai jos ceea ce Digisport a publicat – lucru pentru care le mulțumim – dreptul la replică transmis de ”Susțin Rapidul”. Așteptăm ca și site-ul 1923.ro să-l preia, noi transmitându-l de asemenea către dumnealor. Altfel, poziția lor de dezinformare este una clară, în totală antiteză cu spiritul Rapidului și cu ce își propune organizatia noastră.

Din articolul DIGIsport:

<<Asociația ”Susțin Rapidul” a organizat un eveniment, la Sala Polivalentă Rapid, la care a fost invitată echipa de old boys a clubului din Giulești. Evenimentul a avut ca scop să mențină viu spiritul echipei Rapid.
”Poziția noastră ca Asociație este una neutră față de AFC Rapid, dar și față de Mișcarea CFR. Organizația este compusă din fani rapidiști cu diverse opinii în această speță, astfel încât este prematur să ne declarăm sprijinul față de o echipă sau alta, care se dorește să fie continuatoarea Rapidului. Ca Asociație, am creat bazele unei organizații de tip socios, care funcționează legal, însă suntem la început. Acest eveniment este primul nostru proiect. Vom mai orgniza astfel de evenimente și ne vom axa pe promovare unității între fanii Rapidului și pe soluționarea problemelor legate de identitatea Rapidului.
Pentru ca suporterii să înțeleagă în modul concret și corect ceea ce ne dorim să realizăm, printr-o relație transparentă cu membri asociației, este imperios necesar să avem o poziție neutră față de existența echipelor care joacă în Giulești, chiar dacă ne veți putea găsi în continuare alături de meciurile acestora. Asociația noastră își dorește să acorde sprijin atât tinerelor talente, cât și fostelor glorii ale Rapidului; să organizeze manifestări prin care să mențină viu spiritul echipei noastre de suflet”>>

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *